Qui som?:
El Grup

Luis Cuervo, nou director general de Das Seguros

Amb aquest nomenament el Grup Mutua Propietarios dona continuïtat al projecte de transformació de la companyia especialista en defensa jurídica

DAS Seguros, adquirida recentment per Grup Mutua Propietarios, preveu tancar l’any 2022 amb un creixement del 7,3% respecte a l’exercici anterior

Madrid, 10 de gener de 2023.-   Luis Cuervo ha estat nomenat nou Director General de DAS Seguros, la companyia especialitzada en assegurances de protecció jurídica i serveis legals.

Llicenciat en ciències actuarials i financeres amb una diplomatura en ciències empresarials i programes de direcció comercial i transformació digital per Esade i Eada, Luis Cuervo compta amb una àmplia experiència al sector assegurador. Va començar la seva trajectòria professional a Deloitte per a posteriorment desenvolupar funcions en l’àmbit financer al Grup Assegurador Caixa Sabadell i Banc Sabadell. En els últims 11 anys ha format part del comitè de direcció de DAS en una primera etapa com a Director Tècnic i en els últims quatre anys com a Director de Negoci Corporatiu.

Cuervo succeeix així a Jordi Rivera, Conseller Delegat de la companyia durant més d’una dècada, donant continuïtat al projecte d’innovació i digitalització amb el que l’asseguradora ha aconseguit un posicionament destacat com a especialista al sector. Entre els reptes que assumeix el nou Director General de DAS Seguros es troba impulsar el creixement sostenible i rentable del negoci i continuar ampliant el seu portfoli de solucions i serveis adaptats a les necessitats específiques dels clients.


Reconeguda al sector pel seu compromís amb la innovació, DAS seguros té una previsió de tancament del 2022 amb una facturació agregada de 40 milions d’euros, consolidant així la tendència alcista de la companyia en els últims anys.

L’adquisició de DAS seguros, que mantindrà la seva independència dins del Grup Mutua Propietarios, suposa un gran salt en l’evolució del Grup que impulsa així la seva aposta per les solucions en defensa jurídica, reforçant el seu lideratge al mercat de l’impagament del lloguer i enfortint el seu posicionament en la protecció integral de l’immoble.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí