Apropa't i descobreix el nostre
planeta propietari

Especialistes en
protecció 360º
per les teves
propietats

Pensat per a tu

SI ETS PROPIETARI D'1 A 10 IMMOBLES, AQUESTES ASSEGURANCES I SERVEIS ESTAN PENSATS PER A TU.

Si ets propietari de més de 10 immobles, aquestes assegurances i serveis estan pensats per a tu

Representes o pertanys a un col·lectiu i necessites una oferta personalitzada per a una assegurança o un servei relatiu a la propietat immobiliària?

T'oferim l'oferta en un paquet segons les característiques i necessitats dels associats i/o clients del col·lectiu.

Ofertes destacades

Arquitectura y sostenibilidad​

Calcula el precio
de tu seguro ahora

Asistencia y reparaciones

Calcula el precio
de tu seguro ahora

Ayudas a la accesibilidad

Calcula el precio
de tu seguro ahora

Protegeix i revalora el teu habitatge

Assegurances de protecció

T’oferim assegurances de la propietat immobiliària amb una protecció especialitzada que incrementa el valor dels teus immobles i millora la qualitat de vida de les persones.

Arquitectura i sostenibilitat

Descobreix uns serveis tècnics del màxim nivell que revaloren les teves propietats a llarg termini.

Assistència i reparacions

Posem a la teva disposició una xarxa 24/7 de més de 2.000 reparadors de totes les especialitats.

Ajuts a la accessibilitat

Promovem l’eliminació de barreres arquitectòniques per millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, per facilitar l’accessibilitat a l’habitatge i a l’entorn.

Assegurances i serveis destacats

Assegurança de
comunitats

Amb més de 185 anys d'experiència i especialització en assegurances de comunitats.

Assegurança de
llar

Una assegurança de llar adaptada a diverses necessitats i tipologies de client, per assegurar que cada perfil de client trobi la millor assegurança per a la seva llar i necessitats.

Assegurança d'impagament de lloguer

La nostra experiència i especialització en l'assegurança d'impagament de lloguer garanteix el coneixement i les preocupacions dels propietaris.

Serveis
del Grup

El Grup Mutua Propietarios ara, a més d'assegurances, t'ofereix serveis 360º que t'ajudaran a revalorar les teves propietats cada any.

Més protecció i millors continguts

Descubre nuestro nuevo Hub de Influencia: una plataforma digital de conocimiento y experiencia sobre la vivienda y su entorno

Desde Grupo Mutua Propietarios hemos presentado hoy nuestro primer ‘Hub de influencia’, una plataforma digital que reúne el conocimiento acumulado y la experiencia de grandes expertos sobre las tendencias y retos de la propiedad inmobiliaria. El Hub combina en un espacio exclusivo, el análisis de la actualidad con la

Eco-hogar: consejos para lograr un hogar más ecológico

Todos podemos disfrutar de un hogar más ecológico. Mantener una buena calidad de vida, gastar menos para poder ahorrar y cuidar el medio ambiente no son objetivos imposibles. Tener un hogar “eco” implica adoptar prácticas sostenibles y conscientes que minimicen el impacto ambiental y promuevan la eficiencia energética. En

Coberturas destacadas de nuestros seguros de hogar

Las coberturas de los seguros de hogar pueden variar según la compañía y el tipo de póliza que tengas. Además de las coberturas esenciales y más conocidas, como la de incendios, daños por agua, robo o responsabilidad civil, los seguros de hogar disponen de coberturas quizás no tan conocidas,

Visita i suscriu-te al nostre blog

Et truquem de franc

Necessites ajuda?

Introdueix el teu número de telèfon i et truquem GRATIS tan aviat com sigui possible.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud, fer enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístiques, així com per unificar la política comercial del Grup MP per millorar la qualitat i l'eficiència de l'atenció al client. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ens ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es. lopd@mutuadepropietarios.es.

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Moltes gràcies

Et truquem GRATIS tan aviat com ens sigui possible.