Àrea Mediadors

Accés Àrea Mediadors

Vols formar part del Grup Mutua Propietarios?

TENIM UN PLA PER A TU

T’ajudem a convertir-te en especialista a donar protecció integral als immobles.

Protecció integral per als teus clients

Anem més enllà de les assegurances i et facilitem solucions per a totes les necessitats vinculades a la propietat immobiliària dels teus clients::
• Arquitectura, manteniment i sostenibilitat dels edificis.
• Gestió d'ajuts, subvencions i finançament d'obres comunitàries.
• Servei integral de reparacions 24 h.
• Accessibilitat.

Impacte econòmic

La cartera d'assegurances de comunitats disposa d'una gran estabilitat, una ràtio d'anul·lacions més baixa i primes mitjanes i comissions més altes que altres assegurances multirisc.
La gestió dels serveis immobiliaris, assegurances, manteniment, incidències i millora energètica pot comportar una injecció de marge superior al dels honoraris com a administrador dels edificis.

Metodologia

T'oferim una metodologia basada en la planificació que t'assegura l'èxit de la gestió i el creixement del teu negoci de manera eficient i sense dedicar-hi més recursos.

Formació

L'àmbit immobiliari requereix coneixements tècnics especialitzats que t'aportin valor en l'assessorament dels teus clients. Com a especialistes, t'oferim: Formació continuada. Programa IMPULSA. Pla +Valor.

Acompanyament

Els nostres Assessors de Negoci treballaran conjuntament amb tu per acompanyar-te en la teva estratègia comercial, com ara un consultor de desenvolupament de negoci que et guiarà en tot el procés i en l'aplicació de la metodologia.

Tecnologia

Podràs administrar el teu negoci a la nostra intranet o directament amb les teves eines de gestió. Estem integrats a les principals plataformes, tant de Mediadors d'Assegurances com d'Administradors de Finques: MPM, Ebroker, Gecose, SoftQs, ET-SIS, IESA, Taaf, CISI, Pragma, Colmadwin i IDS.