Àrea Mediadors

Accés Àrea Mediadors

Vols formar part del Grup Mutua Propietarios?

TENIM UN PLA PER A TU

T’ajudem a convertir-te en especialista a donar protecció integral als immobles.

Protecció integral per als teus clients

Anem més enllà de les assegurances i et facilitem solucions per a totes les necessitats vinculades a la propietat immobiliària dels teus clients::
• Arquitectura, manteniment i sostenibilitat dels edificis.
• Gestió d'ajuts, subvencions i finançament d'obres comunitàries.
• Servei integral de reparacions 24 h.
• Accessibilitat.

Impacte econòmic

La cartera d'assegurances de comunitats disposa d'una gran estabilitat, una ràtio d'anul·lacions més baixa i primes mitjanes i comissions més altes que altres assegurances multirisc.
La gestió dels serveis immobiliaris, assegurances, manteniment, incidències i millora energètica pot comportar una injecció de marge superior al dels honoraris com a administrador dels edificis.

Metodologia

T'oferim una metodologia basada en la planificació que t'assegura l'èxit de la gestió i el creixement del teu negoci de manera eficient i sense dedicar-hi més recursos.

Formació

L'àmbit immobiliari requereix coneixements tècnics especialitzats que t'aportin valor en l'assessorament dels teus clients. Com a especialistes, t'oferim: Formació continuada. Programa IMPULSA. Pla +Valor.

Acompanyament

Els nostres Assessors de Negoci treballaran conjuntament amb tu per acompanyar-te en la teva estratègia comercial, com ara un consultor de desenvolupament de negoci que et guiarà en tot el procés i en l'aplicació de la metodologia.

Tecnologia

Podràs administrar el teu negoci a la nostra intranet o directament amb les teves eines de gestió. Estem integrats a les principals plataformes, tant de Mediadors d'Assegurances com d'Administradors de Finques: MPM, Ebroker, Gecose, SoftQs, ET-SIS, IESA, Taaf, CISI, Pragma, Colmadwin i IDS.

Informació bàsica en matèria de protecció de dades:

Responsable del tractament: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalitat: complir la nostra obligació legal de disposar d’un canal de denúncies per mitjà del qual podem atendre i tramitar qualsevol denúncia o sol·licitud que ens faci arribar per mitjà d’aquest canal.

Drets: pot exercir els drets que se li confereixin en la normativa aplicable en matèria de protecció de dades a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: pot consultar informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

Basic information on data protection:

Responsible for the treatment: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Purpose: To follow the legal obligation of having a whistleblower channel through which we can assist you and process any complaint or request you send us through it.

Rights: To exercise the rights conferred on you in the applicable regulations on data protection, please send an email to lopd@mutuadepropietarios.es. .

+Info: To consult additional information on Data Protection, please click here.

Información básica en materia de protección de datos

Responsable del tratamiento: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalidad: Cumplir con nuestra obligación legal de disponer de un canal de denuncias a través del cual podemos atender y tramitar cualquier denuncia o solicitud que nos haga llegar Ud. a través del mismo.

Derechos: Puede ejercer los derechos que le sean conferidos en la normativa aplicable en materia de protección de datos a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: Puede consultar información adicional sobre Protección de Datos aquí.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí