Ara en
PORTUGAL

Agora em
PORTUGAL

ASSEGURANÇA D'IMPAGAMENT DE LLOGUER / MÚTUA LLOGUER CONFORT

Més protecció és tenir l'assegurança d'impagament de lloguer amb el pioner

L’assegurança que protegeix el teu habitatge llogat i coneix les inquietuds dels propietaris.

Amb la nostra assegurança d’impagament de lloguer, recuperem el teu habitatge en cas d’impagament, ens encarreguem que cobris per les rendes impagades i si l’inquilí t’ha causat desperfectes, et compensem pels danys. Ara podràs contractar-ho sense haver de sol·licitar a l’inquilí documentació econòmica. Comptem amb un sistema propi de scoring digital, que ens permet analitzar la viabilitat de l’inquilí en menys de 2 minuts.

Des de 185,03 €/any*​

(*equivalent a 15’4 € al mes, per una renda mensual de 300 €)

Cobertures destacades de l'Assegurança d'impagament de lloguer

Se cobra una vez recaiga sentencia en firme y/o resolución judicial, y se puede solicitar un avance de indemnización mensual a partir del tercer mes, siempre y cuando se haya interpuesto la demanda correspondiente.
Ofrecemos el servicio de Informe del Estado de la Vivienda (IEV) antes y después del alquiler. El IEV es adecuado para comprobar los desperfectos y daños que pueda haber ocasionado el inquilino. Con posibilidad de realizarlo a distancia.
Cubrimos los desperfectos inmobiliarios y/o el robo del continente de la vivienda asegurada, causados por el inquilino como consecuencia de los actos de vandalismo o malintencionados. Opcionalmente se pueden cubrir los actos vandálicos sobre el contenido. 
Servicio de limpieza de 4h incluido por finalización del contrato de alquiler.

Avançament d'indemnització.

Es cobra una vegada recaigui sentència ferma i/o resolució judicial, i es pot sol·licitar un avenç d’indemnització mensual a partir del tercer mes, sempre que s’hagi interposat la demanda corresponent.

Informe d'estat
de l'habitatge

Oferim el servei d’informe de l’Estat de l’habitatge (IEV) abans i després del lloguer.

L’IEV és adequat per comprovar els desperfectes i els danys que pugui haver ocasionat l’inquilí. Amb possibilitat de fer-ho a distància.

Actes vandàlics
de continent i contingut

Cobrim els desperfectes immobiliaris i/o el robatori del continent de l’habitatge assegurat, causats per l’inquilí com a conseqüència dels actes de vandalisme o malintencionats. Opcionalment es poden cobrir els actes vandàlics sobre el contingut. 

Neteja de.
l'habitatge

Servei de neteja de 4h inclòs per finalització del contracte de lloguer.

Cobertures bàsiques

necessàries per protegir l'immoble d'impagaments potencials:*

Cobertures complementàries

garanties addicionals per complementar la pòlissa:*

*Els límits de cobertures figuren detallats a la pòlissa de l’assegurança d’impagament de lloguer.

Fem números per a la teva assegurança de lloguer

Ejemplo:
Exemple: un propietari que lloga un pis
per una renda mensual del 500 €.

261€

/any

Equival a 22 €/mes
Calcula els pressupostos

 

Si contractes una pòlissa de llar incloem un

DESCOMPTE EXTRA!

Altres assegurances per
protegir el teu habitatge

Assegurança de llar
Soc inquilí d'un habitatge
Soc propietari i llogo una casa

Fullet Mútua Lloguer Confort

Tota la informació de la nostra assegurança de Mútua Lloguer en dues pàgines i en un format pràctic, a punt per imprimir.

Condicionat general

Pots consultar els detalls complets de les cobertures de la nostra assegurança de Mútua Lloguer.

Truca'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Escriu-nos

Et responem abans de 48 hores amb les solucions que necessites.

Consulta'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Pioners en l'Assegurança de Lloguer: l'assegurança que protegeix el propietari dels impagaments.

El Grup Mutua Propietarios va ser pioner a oferir l’assegurança d’impagament de lloguer en el mercat espanyol, per a oferir protecció als propietaris enfront dels possibles impagaments de rendes.

A la nostra experiència en aquesta assegurança de lloguer se suma la contínua innovació, per això, els propietaris d’habitatges en lloguer podran ara contractar l’assegurança d’impagament de lloguer sense haver de sol·licitar al futur inquilí documentació econòmica que demostri la seva solvència. La clau es troba en un sistema propi de scoring digital, que ens permet analitzar la viabilitat de l’inquilí en menys de 2 minuts.

Falsa assegurança d'Impagament de Lloguer

Sabies que més de 50.000 persones a Espanya estan afectades per una falsa assegurança de lloguer?

La falsa assegurança d’impagament de lloguer és una oferta que ofereixen algunes empreses als propietaris d’immobles amb què diuen que els garanteixen l’abonament íntegre de les rendes impagades.

Si bé funcionen com a intermediaris entre l’arrendador i l’arrendatari, no són pas asseguradores. Són, però, fraus que no compleixen els requisits de solvència de les directives europees ni de cap companyia asseguradora. Només les asseguradores inscrites a la DGS tenen els estàndards de seguretat i solvència. Per això corren el risc de quedar-se sense tresoreria i quedar desbordades per impagaments, de manera que deixin de pagar les mensualitats als arrendadors.

 

Per evitar aquesta mena de fraus, comprova sempre que l’empresa que t’ofereix una assegurança d’impagament de lloguer està inscrita en la Direcció General d’Assegurances (DGS) i segueix el decàleg creat per l’OESA per detectar si estàs al davant d’una falsa assegurança d’impagament de lloguer.

Alguns punts del decàleg són, per exemple, sospitar de productes oferts per aquestes asseguradores, faltes que garanteixin completament el pagament d’algú en cas d’impagament o revisar a fons la pàgina web de l’empresa que l’ofereix.

D’altra banda, a la DGS també hi ha un llistat que engloba totes les companyies i corredories d’assegurances sense permís per operar lliurement a Espanya. Així, pots consultar si la companyia que ofereix l’assegurança d’impagament de lloguer és a la llista.

És important tenir garanties addicionals que t’assegurin el cobrament de les mensualitats que deguin els inquilins així com la recuperació de l’immoble llogat, com ara l’Assegurança d’Impagament de Lloguer. Si penses llogar un habitatge, val més prendre precaucions que ofereixin garanties reals i contractar una assegurança de lloguer amb una asseguradora que compleixi tots els requisits necessaris i estigui inscrita a la DGS.

Amb aquests senzills consells, evitarem que ens perjudiqui una falsa assegurança d’impagament de lloguer. Contractar per mitjà de companyies asseguradores fiables sempre et donarà garanties de no ser víctima d’un frau per les falses assegurances d’impagament de lloguer.

Ahora en PORTUGAL

Nuestro producto de Seguro de impago de alquiler se comercializa también en Portugal en asociación exclusiva con Hispania, ofreciendo una solución integral (suscripción, emisión de contratos y gestión de reclamaciones), con altos estándares de calidad y eficiencia en la gestión de este producto.
Para más información: 
https://hispaniarb.com/pt/especialidades-pt/#rendas

Agora em PORTUGAL

O nosso seguro “Perda de Rendas” é também comercializado em Portugal em associação exclusiva com a Hispania, oferecendo uma solução abrangente (subscrição, emissão de contratos e gestão de sinistros), com elevados padrões de qualidade e eficiência na gestão deste produto.
Para mais informações: 
https://hispaniarb.com/pt/especialidades-pt/#rendas

Et truquem de franc

Necessites ajuda?

Introdueix el teu número de telèfon i et truquem GRATIS tan aviat com sigui possible.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud, fer enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístiques, així com per unificar la política comercial del Grup MP per millorar la qualitat i l'eficiència de l'atenció al client. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ens ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es. lopd@mutuadepropietarios.es.

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Moltes gràcies

Et truquem GRATIS tan aviat com ens sigui possible.