Qui som?:
El Grup

Grup Mutua Propietarios integra, mitjançant una fusió per absorció, al Grup Mutual de Conductors

L’operació, a més, aporta una millora de la solvència de l’entitat en 9M€ i la incorporació de 28M€ en actius

Amb aquesta operació, l’entitat continua avançant en la seva estratègia d’oferir solucions globals de més protecció a propietaris i als seus immobles

Madrid, 30 de desembre de 2022-. Després d’un llarg procés iniciat en 2021, Grup Mutua Propietarios ha integrat mitjançant una fusió per absorció al Grup Mutual de Conductors, mutualitat de previsió social amb una extensa trajectòria al sector assegurador espanyol, especialitzada en productes de defensa jurídica, entre d’altres.

La incorporació del ram de la defensa jurídica que aporta Mutual de Conductors suposa un nou increment de les capacitats del Grup Mutua Propietarios que, a més, segons el tancament de 2021, millora la seva solvència en 9M€ i incorpora 28M€ en actius i 5M€ en primes.

“Amb aquesta operació, el Grup Mutua Propietarios continua avançant en la seva estratègia d’oferir solucions globals de més protecció a propietaris i als seus immobles, posicionant-nos com una de les asseguradores amb l’oferta més completa per a donar resposta als grans reptes de la propietat immobiliària”, afirma Christopher Bunzl, director general de Grup Mutua Propietarios.

L’operació notificada ahir per la Direcció General d’Assegurances de Fons i Pensions contempla la fusió per absorció de la mutualitat de previsió social i la integració de les seves societats filials.

Com a part de la fusió per absorció, el Grup Mutual de Conductors aporta l’ Agència de Subscripció, MDC Cover, oferint al Grup Mutua Propietarios noves capacitats en la distribució de riscos especials al mercat espanyol i l’acceleració en el procés d’innovació de productes de la companyia.


Grup Mutua Propietarios ofereix, a través de les seves diferents entitats, una àmplia oferta d’assegurances immobiliàries i de serveis de manteniment i sostenibilitat de l’immoble que proporcionen una mitigació de riscos completa per al propietari i la comunitat, i que ara es completa amb el ram de la defensa jurídica, entre d’ altres.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí