Qui som?:
El Grup

Grup Mutua Propietarios compra a ergo la seva filial especialista en protecció jurídica das seguros

Amb aquesta operació, l’entitat especialista en la protecció integral de l’immoble incorporarà 36,9M€ de facturació i accelerarà les seves capacitats de defensa jurídica

L’acord preveu el traspàs del 100% de les accions del grup format per DAS Seguros i la seva filial DAS Lex, especialitzades en assegurances de protecció jurídica i de serveis legals

Madrid, 27 de juliol de 2022-.. Grup Mutua Propietarios ha signat un acord amb ERGO Versicherung AG, la major asseguradora de Danys del Grup ERGO AG, un dels majors grups asseguradors a Alemanya i Europa, per a l’adquisició de DAS Seguros, la filial espanyola especialitzada en protecció jurídica d’ ERGO. Amb aquesta operació, que serà efectiva després de l’autorització de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, l’entitat reforçarà la seva proposta de valor com a especialista en solucions integrals per a l’immoble i els seus propietaris.

“L’interès estratègic del Grup Mutua Propietarios en l’adquisició de DAS Seguros resideix en la complementarietat del negoci”, afirma Christopher Bunzl, director general de Grup Mutua Propietarios, “i suposa un gran salt en l’evolució del Grup i una acceleració molt important de les nostres capacitats en defensa jurídica, millorant el nostre creixement i rendibilitat futura”.

A aquest salt contribueix la incorporació de 36,9 milions de facturació agregada que, a més de potenciar el ram de la defensa jurídica, permetrà al Grup Mutua Propietarios aconseguir el lideratge al mercat de l’ impagament de lloguer, on l’entitat ja ostentava una posició rellevant.

L’acord signat contempla el traspàs del 100% de les accions de DAS Seguros, companyia d’assegurances de protecció jurídica, i de la seva filial DAS Lex, la companyia de serveis legals del seu actual accionista ERGO Versicherung AG a Grup Mutua Propietarios.

DAS Seguros, reconeguda al sector pel seu compromís per la innovació, va tancar 2021 amb una facturació agregada de 35,8 milions d’euros en primes i 1,1 milions d’euros en serveis legals a través de la seva filial DAS Lex, consolidant així la tendència alcista de la companyia en els últims anys, que no es va veure interrompuda per la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia.

DAS Seguros, amb un increment en primes en 2021 del 9,5%, situa el seu creixement de negoci substancialment per sobre de la mitjana del sector assegurador No Vida a Espanya (+3,3%) en el mateix període.

El Grup Mutua Propietarios, solucions als reptes de la propietat immobiliària


Amb una facturació agregada de més de 124 milions d’euros, més de 400 empleats, una xarxa de reparadors que supera els 2.000 especialistes i més de 500 tècnics especialistes en peritatges i serveis tècnics, el Grup Mutua Propietarios avança en la seva estratègia d’oferir solucions globals als grans reptes de la propietat immobiliària amb l’objectiu d’incrementar el seu valor i millorar la qualitat de vida dels seus propietaris.

El Grup Mutua Propietarios ofereix, a través de les seves diferents entitats, una àmplia oferta d’assegurances immobiliàries i serveis de manteniment i sostenibilitat de l’immoble que proporcionen una mitigació completa de riscos per al propietari i la comunitat.

Així mateix, mitjançant la seva Fundació, el Grup impulsa habitatges 100% accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda posant a la seva disposició les últimes tecnologies per a eliminar les barreres arquitectòniques i subvencions per a dur a terme aquestes obres.

Sobre Grup Mutua Propietarios

El Grup Mutua Propietarios és l’entitat líder en solucions globals als grans reptes de la propietat immobiliària la missió de la qual és oferir una protecció integral a l’immoble amb l’objectiu d’incrementar el seu valor i millorar la qualitat de vida dels seus propietaris. Gràcies a les seves tres entitats filials i la seva Fundació, el Grup ofereix un complet porfoli de productes i serveis amb tota mena de solucions en l’àmbit immobiliari.

Creat en 1835, el Grup Mutua Propietarios és la corporació en l’àmbit d’assegurances amb una trajectòria més extensa d’Espanya, que es tradueix en una consolidada experiència, especialment en assegurances de comunitats, de la llar i l’impagament del lloguer, en Serveis d’arquitectura i sostenibilitat, en assistència i reparacions, així com en un programa d’ajudes per a uns immobles accessibles, sense barreres arquitectòniques. És precisament la seva maduresa i recorregut d’èxital mercat, el que permet al Grup comptar amb una alta solvència financera.

Més informació a www.mutuadepropietarios.es

Blog Corporatiu de Mutua Propietarios (http://blog.mutuadepropietarios.es),

MÉS INFORMACIÓ:

LASKER

Paloma Aguilera/Alejandra García de la Maza

Tel. 910 885 550 /659 072 261

Informació bàsica en matèria de protecció de dades:

Responsable del tractament: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalitat: complir la nostra obligació legal de disposar d’un canal de denúncies per mitjà del qual podem atendre i tramitar qualsevol denúncia o sol·licitud que ens faci arribar per mitjà d’aquest canal.

Drets: pot exercir els drets que se li confereixin en la normativa aplicable en matèria de protecció de dades a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: pot consultar informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

Basic information on data protection:

Responsible for the treatment: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Purpose: To follow the legal obligation of having a whistleblower channel through which we can assist you and process any complaint or request you send us through it.

Rights: To exercise the rights conferred on you in the applicable regulations on data protection, please send an email to lopd@mutuadepropietarios.es. .

+Info: To consult additional information on Data Protection, please click here.

Información básica en materia de protección de datos

Responsable del tratamiento: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalidad: Cumplir con nuestra obligación legal de disponer de un canal de denuncias a través del cual podemos atender y tramitar cualquier denuncia o solicitud que nos haga llegar Ud. a través del mismo.

Derechos: Puede ejercer los derechos que le sean conferidos en la normativa aplicable en materia de protección de datos a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: Puede consultar información adicional sobre Protección de Datos aquí.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí