Qui som?:
El Grup

Grup Mutua Propietarios i fotocasa s’ alien per a oferir les millors assegurances de la llar i el lloguer

Amb aquesta aliança, l’entitat asseguradora especialista en la protecció integral per al propietari i els seus immobles i el portal immobiliari ofereixen la millor protecció per a la llar i l’ impagament de lloguer als seus usuaris

Madrid, 7 de febrer de 2023-.Grup Mutua Propietarios ha signat un acord de col·laboració amb Fotocasa pel que l’entitat asseguradora es converteix en el proveïdor exclusiu de les assegurances d’Impagament de lloguer i de la Llar per al portal immobiliari.

Amb més de 34 milions de visites al mes, Fotocasa és una de les plataformes immobiliàries més importants d’Espanya que està especialitzada en la compra i el lloguer d’immobles que, a més, ofereix als seus usuaris recursos i serveis relacionats amb el sector immobiliari entre els quals, a partir d’ara, s’inclouen les assegurances de la Llar i l’Impagament de Lloguer de Mutua de Propietarios.

El Grup Mutua Propietarios va ser pioner en introduir l’assegurança d’impagament de lloguer  al mercat espanyol pel que compta amb un ampli coneixement del sector al qual aporta nombroses innovacions enfocades a millorar l’experiència del client, que estaran a la disposició dels usuaris de Fotocasa. Així mateix, l’asseguradora també posa a la disposició d’aquests usuaris una àmplia oferta d’Assegurances de la Llar que ofereixen una mitigació de riscos completa adaptada a les necessitats del propietari.


“Amb aquesta aliança, i de la mà de Fotocasa, desitgem aportar solucions asseguradores complementàries als actuals serveis que ofereix el portal immobiliari, recolzades en el nostre coneixement d’especialistes en la protecció integral per als propietaris i els seus immobles, oferint-los alternatives que incrementen el valor dels seus habitatges i milloren la qualitat de vida de les persones”, afirma Laura López, subdirectora general d’Estratègia, Clients i Canals Alternatius de Grup Mutua Propietarios

María Matos, directora d’Estudis de Fotocasa, afirma que “per al portal immobiliari és molt important poder oferir sempre als nostres usuaris els millors productes del mercat i els més competitius. Estem molt contents de l’aliança amb Grup Mutua Propietarios ja que gràcies a aquesta els usuaris de Fotocasa podran tenir al seu abast diferents assegurances per a la llar molt completes i donant solució a una necessitat molt demandada entre els nostres usuaris.

Units pel coneixement del sector immobiliari

Amb la finalitat d’oferir solucions globals als grans reptes de la propietat immobiliària, el Grup Mutua Propietarios ofereix, a través de les seves diferents entitats, una àmplia oferta d’assegurances immobiliàries i serveis de manteniment i sostenibilitat de l’immoble que proporcionen una mitigació de riscos completa per al propietari i la comunitat.


Per part seva, Fotocasa forma part del Grup Adevinta, una companyia líder en marketplaces digitals i una de les principals empreses del sector tecnològic del país, amb més de 18 milions d’usuaris al mes en les seves plataformes del sector immobiliari (Fotocasa i Habitaclia), ocupació (Infojobs.net), motor (coches.net i motos.net) i compravenda d’articles de segona mà (Milanuncios).

Informació bàsica en matèria de protecció de dades:

Responsable del tractament: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalitat: complir la nostra obligació legal de disposar d’un canal de denúncies per mitjà del qual podem atendre i tramitar qualsevol denúncia o sol·licitud que ens faci arribar per mitjà d’aquest canal.

Drets: pot exercir els drets que se li confereixin en la normativa aplicable en matèria de protecció de dades a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: pot consultar informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

Basic information on data protection:

Responsible for the treatment: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Purpose: To follow the legal obligation of having a whistleblower channel through which we can assist you and process any complaint or request you send us through it.

Rights: To exercise the rights conferred on you in the applicable regulations on data protection, please send an email to lopd@mutuadepropietarios.es. .

+Info: To consult additional information on Data Protection, please click here.

Información básica en materia de protección de datos

Responsable del tratamiento: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalidad: Cumplir con nuestra obligación legal de disponer de un canal de denuncias a través del cual podemos atender y tramitar cualquier denuncia o solicitud que nos haga llegar Ud. a través del mismo.

Derechos: Puede ejercer los derechos que le sean conferidos en la normativa aplicable en materia de protección de datos a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: Puede consultar información adicional sobre Protección de Datos aquí.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí