Qui som?:
El Grup

Talent:
afegeix-te al Grup

Talent / Oportunitats

Vols formar part del Grup Mutua Propietarios?

Facilita'ns les dades personals i adjunta el currículum.

MÚTUA DE PROPIETARIS ASSEGURANCES I REASSEGURANCES A COSINA FIXA (MP) tractarà les seves dades per valorar la seva candidatura i gestionar la seva participació en el/s procediment/s de selecció de personal de MP o de qualsevol de les entitats del Grup MP (Sensedi , Funciona i Fundació Mútua Propietaris), pel/s que Ud s'hagi interessat i, en el cas que ho consenti, per enviar-li informació sobre altres processos de selecció. Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, oposar-vos al tractament, accedir, rectificar, limitar i suprimir les vostres dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les vostres dades comunicant-ho a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es.

Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

OFERTES DE TREBALL

ASESOR/A SEGUROS MULTIRRIESGOS CANARIAS

Asesor/a Comercial en Las Islas Canarias, para responsabilizarse de las siguientes funciones: – Coordinación y reporte al Delegado de la zona – Ejecución del Plan Comercial asignado, desarrollo y cumplimiento de los objetivos comerciales – Captación de nuevos mediadores:

ASESOR/A SEGUROS MULTIRRIESGOS TARRAGONA

Asesor/a Comercial en la Delegación de Cataluña Sur, para responsabilizarse de las siguientes funciones: – Coordinación y reporte al Delegado de la zona – Ejecución del Plan Comercial asignado, desarrollo y cumplimiento de los objetivos comerciales – Captación de nuevos mediadores: 

Informació bàsica en matèria de protecció de dades:

Responsable del tractament: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalitat: complir la nostra obligació legal de disposar d’un canal de denúncies per mitjà del qual podem atendre i tramitar qualsevol denúncia o sol·licitud que ens faci arribar per mitjà d’aquest canal.

Drets: pot exercir els drets que se li confereixin en la normativa aplicable en matèria de protecció de dades a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: pot consultar informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

Basic information on data protection:

Responsible for the treatment: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Purpose: To follow the legal obligation of having a whistleblower channel through which we can assist you and process any complaint or request you send us through it.

Rights: To exercise the rights conferred on you in the applicable regulations on data protection, please send an email to lopd@mutuadepropietarios.es. .

+Info: To consult additional information on Data Protection, please click here.

Información básica en materia de protección de datos

Responsable del tratamiento: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalidad: Cumplir con nuestra obligación legal de disponer de un canal de denuncias a través del cual podemos atender y tramitar cualquier denuncia o solicitud que nos haga llegar Ud. a través del mismo.

Derechos: Puede ejercer los derechos que le sean conferidos en la normativa aplicable en materia de protección de datos a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: Puede consultar información adicional sobre Protección de Datos aquí.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí