Qui som?:
El Grup

Talent:
afegeix-te al Grup

Talent / Aposta pel talent

Suma el teu talent a un gran Grup

Què t'oferim?

T’oferim la possibilitat de desenvolupar la teva carrera en un grup empresarial en creixement, amb una cultura enfocada en les persones, l’exigència i un gran ambient de treball.

Incorporar-te a una empresa en ple creixement i amb un alta experiència i trajectòria en la propietat immobiliària.

Promoció del teu desenvolupament professional per mitjà de formacions específiques i l’avaluació del teu acompliment perquè creixis professionalment i personalment en la teva experiència laboral amb nosaltres.

• A més, treballar en el Grup és afegir-te a un equip de persones que comparteix els valors d’actitud positiva, ètica, respecte, compromís i transparència. Per això hi trobaràs un gran ambient de treball en què et podràs desenvolupar personalment i professionalment.

Cultura que fomenta la comunicació i la transparència, perquè ens importen les teves necessitats i benestar. Per això, periòdicament fem enquestes de clima laboral, enquestes d’avaluació 360º… Volem tenir en compte la teva opinió i que et sentis escoltat.

Xifres clau del talent del Grup

% per Gènere:

54%

Dones

45%

Homes

Hores de formació:

+3.700

hores de formació

% d'indefinits:

85 %

contractes indefinits

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí