Qui som?:
El Grup

QUI SOM? / EL GRUP

Som Grup Mutua Propietarios

El Grup Mutua Propietarios és l’entitat líder en solucions globals als grans reptes de la propietat immobiliària que té la missió d’oferir una protecció integral a l’immoble amb l’objectiu de incrementar-ne el valor i millorar la qualitat de vida dels seus propietaris.

Gràcies a les seves entitats filials i la seva Fundació, el Grup ofereix un complet catàleg de productes i serveis amb tota mena de solucions en l’àmbit immobiliari.

El 1835 neix Mutua de Propietarios. El motiu de la seva constitució va ser assegurar els edificis contra el risc d'incendi, una de les catàstrofes fortuïtes o intencionades més habituals d'aquella època. Posteriorment va anar incorporant assegurances en l'àmbit de comunitats, llar i impagament de lloguer i va continuar creixent amb la incorporació de filials especialitzades en diversos àmbits de la propietat immobiliària, que ha convertit Mutua de Propietarios en un grup líder que ofereix una protecció integral a l'immoble. És precisament la seva maduresa i el seu recorregut d'èxit en el mercat el que permeten al Grup gaudir d'una alta solvència financera i una estratègica relació amb els actors clau del sector, com ara els administradors de finques, els agents immobiliaris i els corredors.

Sensedi, companyia de serveis tècnics i peritatges, el 2014 s'incorpora al Grup. Sensedi és un gabinet pericial i de serveis tècnics per a la llar i l'edifici que ofereix una completa gamma de propostes en l'àmbit del peritatge i els serveis tècnics clau en el manteniment dels edificis, caracteritzats per:

- Un equip de professionals en l'àmbit de l'arquitectura.
- Un control àgil i integrat de tots els serveis prestats que facilita la gestió i manteniment dels immobles d'una manera senzilla i eficient.
- Prestació de tots els serveis tècnics inclosos en les cobertures de les diverses assegurances de Mutua de Propietarios, per assegurar una màxima qualitat en l'execució i el seguiment dels projectes.

onRed, companyia d'assistència i reparacions, s'incorpora al grup el 2019 per donar assistència especialitzada en tota mena de reparacions per a llars, comunitats i pimes. Amb 150 empleats i una àmplia xarxa d'especialistes formada per més de 1500 reparadors a les diferents especialitats.

A més, el 2017 el Grup crea la Fundació Mutua de Propietarios, el seu màxim exponent de responsabilitat social corporativa. La Fundació és una institució no lucrativa creada amb la missió de millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i facilitar l'accessibilitat a l'habitatge i al seu entorn. La Fundació dona ajuts a l'accessibilitat i contribueix a eliminar barreres arquitectòniques o a instal·lar un ascensor a l'edifici. També crea coneixement per mitjà de l'elaboració i la publicació d'estudis per conscienciar sobre la situació que sofreixen les persones amb mobilitat reduïda i donar-los visibilitat.
La Fundació també treballa en projectes per millorar l'accessibilitat mitjançant la innovació i tecnologia, com ara les rampes 3D o l'app Zero Barreras.

Facturació de grup

172

milions d'euros

empleats del Grup

+635

reparadors d'assistència

+1.500

Tècnics especialistes en peritatges i serveis tècnics

+500

Informació bàsica en matèria de protecció de dades:

Responsable del tractament: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalitat: complir la nostra obligació legal de disposar d’un canal de denúncies per mitjà del qual podem atendre i tramitar qualsevol denúncia o sol·licitud que ens faci arribar per mitjà d’aquest canal.

Drets: pot exercir els drets que se li confereixin en la normativa aplicable en matèria de protecció de dades a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: pot consultar informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

Basic information on data protection:

Responsible for the treatment: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Purpose: To follow the legal obligation of having a whistleblower channel through which we can assist you and process any complaint or request you send us through it.

Rights: To exercise the rights conferred on you in the applicable regulations on data protection, please send an email to lopd@mutuadepropietarios.es. .

+Info: To consult additional information on Data Protection, please click here.

Información básica en materia de protección de datos

Responsable del tratamiento: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalidad: Cumplir con nuestra obligación legal de disponer de un canal de denuncias a través del cual podemos atender y tramitar cualquier denuncia o solicitud que nos haga llegar Ud. a través del mismo.

Derechos: Puede ejercer los derechos que le sean conferidos en la normativa aplicable en materia de protección de datos a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: Puede consultar información adicional sobre Protección de Datos aquí.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí