Qui som?:
El Grup

Qui som? / Coneix el negoci

Proposta de valor i pilars

El Grup Mutua Propietarios és l’entitat líder en solucions globals als grans reptes de la propietat immobiliària que té la missió d’oferir una protecció integral a l’immoble amb l’objectiu de incrementar-ne el valor i millorar la qualitat de vida dels seus propietaris.

L’activitat del Grup Mutua Propietarios es basa en quatre pilars, per mitjà dels quals ofereix solucions globals als grans reptes de la propietat immobiliària:

ASSEGURANCES
DE PROTECCIÓ

ACCESSIBILITAT

ASSISTÈNCIA I REPARACIONS

ARQUITECTURA I SOSTENIBILITAT

ASSEGURANCES DE PROTECCIÓ.

El Grup és especialista en l'àmbit de comunitats amb una àmplia trajectòria en el sector assegurador. A més, fa vint anys va ser pioner en el mercat espanyol introduint l'Assegurança d'Impagament de Lloguers, un ram en què actualment som líders. Així mateix, les diverses modalitats de la nostra Assegurança de Llar també ofereixen una mitigació de riscos completa per al propietari i la comunitat.

MANTENIMENT DELS IMMOBLES.

Per mitjà de Sensedi el Grup ofereix tot tipus de serveis pericials i tècnics per al manteniment de l'immoble. Alguns, inclosos en les cobertures d'assegurances de Mutua de Propietarios, afavoreixen el manteniment de l'edifici i la prevenció de riscos per al futur. En l'àmbit del manteniment, per mitjà de Funciona, el Grup gestiona totes les assistències i reparacions que puguin sorgir, tant si són vinculades a una assegurança com a necessitats per encàrrec.

ACCESSIBILITAT DE L'HABITATGE.

La principal missió de la Fundació Mutua de Propietarios és la millora de la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i facilitar-los l'accessibilitat a l'habitatge i a l'entorn. Per fer-ho, disposa de programes d'ajuts econòmics a les comunitats de propietaris per a la millora de l'accessibilitat de les seves zones comunes. Així mateix, Mutua de Propietarios va crear l'assegurança Llar sense Barreres específicament destinada a les persones amb mobilitat reduïda, que mostra l'aposta de la companyia per l'accessibilitat global.

SOSTENIBILITAT DE L'HABITATGE.

Sensedi ofereix serveis focalitzats en sostenibilitat per a les comunitats i les llars amb l'objectiu d'acostar-les a un consum sostenible i responsable amb l'entorn. Entre els serveis destacats hi ha l'anàlisi i la implantació de punts de recàrrega elèctrics i plaques solars, l'anàlisi de l'eficiència energètica tant d'edificis com habitatges, l'anàlisi de factures elèctriques o l'auditoria energètica i el certificat d'eficiència energètica.