SEGURO DE HOGAR / MUTUA HOGAR CONFORT

Soc propietari i visc al meu habitatge

Ets propietari d’un habitatge? Vius normalment en aquest habitatge o el fas servir com a segona residència? Si la resposta és SÍ, aquesta informació és per a tu.

A Grup Mutua Propietarios sabem que no tothom és igual, ni necessita les mateixes cobertures. Per això ens adaptem a tu. Si ets propietari d’un habitatge i hi vius actualment, tenim les cobertures que et calen perquè no paguis de massa.

Tot i que només és una recomanació, les garanties (no comunes) més importants per a la teva assegurança de llar són:

Ens adaptem a tu! Aquestes cobertures són només algunes del total de les cobertures contractables a la teva assegurança de llar i que es poden modificar segons les teves necessitats.

Per a més informació, sol·licita’ns un pressupost o truca’ns.

Truca'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Escriu-nos

Et responem abans de 48 hores amb les solucions que necessites

Consulta'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Et truquem de franc

Necessites ajuda?

Introdueix el teu número de telèfon i et truquem GRATIS tan aviat com sigui possible.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud, fer enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístiques, així com per unificar la política comercial del Grup MP per millorar la qualitat i l'eficiència de l'atenció al client. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ens ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es. lopd@mutuadepropietarios.es.

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Moltes gràcies

Et truquem GRATIS tan aviat com ens sigui possible.