ASSEGURANCES DE LLAR / MÚTUA LLAR CONFORT

Soc inquilí
d'un habitatge

Ets inquilí d’un habitatge? Llogues aquest habitatge per un període mínim d’unany? Si la resposta és SÍ, aquestainformació és per a tu.

El nou reial decret del lloguer aconsella a tots els inquilins contractar una assegurança de llar, però… per a què? Si el propietari de l’habitatge ja disposa d’una assegurança de llar, cal de debò?

Hi ha situacions en què les pertinences de l’inquilí o els danys a tercers no queden coberts per l’assegurança de llar del propietari, de manera que és molt recomanable disposar d’una assegurança de llar per a l’inquilí.

A Grup Mutua Propietarios tenim les cobertures perfectes per a tu si ets inquilí d’un habitatge.

És una recomanació, però les garanties (no comunes) més importants per a la teva assegurança de llar són:

Ens adaptem a tu! Aquestes cobertures són només algunes del total de les cobertures contractables a la teva assegurança de llar i que es poden modificar segons les teves necessitats.

Per a més informació, sol·licita’ns un pressupost o truca’ns.

Truca'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Escriu-nos

Et responem abans de 48 hores amb les solucions que necessites

Consulta'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Et truquem de franc

Necessites ajuda?

Introdueix el teu número de telèfon i et truquem GRATIS tan aviat com sigui possible.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud, fer enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístiques, així com per unificar la política comercial del Grup MP per millorar la qualitat i l'eficiència de l'atenció al client. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ens ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es. lopd@mutuadepropietarios.es.

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Moltes gràcies

Et truquem GRATIS tan aviat com ens sigui possible.