Qui som?:
El Grup

Compromesos amb la
sostenibilitat

Sostenibilitat / Agenda ODS

Tenim un clar compromís amb l'agenda 2030

EL GRUP MUTUA PROPIETARIOS ESTÀ COMPROMÈS AMB L’AGENDA 2030. DEL TOTAL DE 17 OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE (ODS), EL GRUP MUTUA PROPIETARIOS HA PRIORITZAT COM A PRINCIPAL EL NÚMERO 11, QUE ESTÀ ENFOCAT A LES CIUTATS I COMUNITATS SOSTENIBLES.

Ciutats i comunicades sostenibles (ODS 11)

Per mitjà de la nostra oferta com a grup de productes i serveis relacionats amb la sostenibilitat, oferim solucions per reduir el consum energètic, per a l’anàlisi de la viabilitat i la instal·lació de plaques solars i per posar punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, entre altres iniciatives. Planegem ampliar aviat el nostre compromís en aquest àmbit, amb noves accions que promoguin la conscienciació i visibilitzin solucions sostenibles per als immobles.

A més, també hem dut a terme accions vinculades als ODS 3 (salut i benestar), ODA 10 (reducció de les desigualtats) i ODS 13 (acció pel clima) amb les activació d’iniciatives com les següents:

Salut i benestar
(ODS 3)

Com a Grup, treballem per esdevenir una organització en què els treballadors siguin feliços. Per aconseguir-ho potenciem la seva formació, la promoció interna i la seva ocupabilitat, i la conciliació i els hàbits de vida saludable, i establim importants beneficis socials, una política de teletreball i un programa d'acompanyament psicològic de l'empleat. I tot això amb el màxim respecte a la igualtat d'oportunitats i a la diversitat, per contribuir així a l'ODS 3.

Reducció de les desigualtats (ODS10)

El Grup està adherit a l'organització COPERSONA, que té l'objectiu de crear un pla d'acció focalitzat en els valors de la igualtat de gènere, la inclusió i la diversitat i solidaritat com a objectiu final de la transformació social. També comercialitza l'assegurança Llar sense Barreres, enfocada a les necessitats a la llar de persones amb mobilitat reduïda.

Acció pel clima
(ODS 13)

El Grup ha participat en nombroses accions per preservar el medi ambient, entre les quals podem destacar l'adaptació de les instal·lacions per a la reducció del consum d'aigua, la contractació d'una empresa d'energies renovables, l'eliminació de les papereres individuals per incentivar la política d'estalvi de paper o l'adaptació de mecanismes de reducció de consum d'aigua i de paper o el reciclatge de paper, tòner i piles mitjançant una empresa de gestió de residus.

Informació bàsica en matèria de protecció de dades:

Responsable del tractament: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalitat: complir la nostra obligació legal de disposar d’un canal de denúncies per mitjà del qual podem atendre i tramitar qualsevol denúncia o sol·licitud que ens faci arribar per mitjà d’aquest canal.

Drets: pot exercir els drets que se li confereixin en la normativa aplicable en matèria de protecció de dades a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: pot consultar informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

Basic information on data protection:

Responsible for the treatment: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Purpose: To follow the legal obligation of having a whistleblower channel through which we can assist you and process any complaint or request you send us through it.

Rights: To exercise the rights conferred on you in the applicable regulations on data protection, please send an email to lopd@mutuadepropietarios.es. .

+Info: To consult additional information on Data Protection, please click here.

Información básica en materia de protección de datos

Responsable del tratamiento: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalidad: Cumplir con nuestra obligación legal de disponer de un canal de denuncias a través del cual podemos atender y tramitar cualquier denuncia o solicitud que nos haga llegar Ud. a través del mismo.

Derechos: Puede ejercer los derechos que le sean conferidos en la normativa aplicable en materia de protección de datos a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: Puede consultar información adicional sobre Protección de Datos aquí.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí