Assegurança d'impagament de lloguer requisits / MÚTUA LLOGUER CONFORT

Coneixes els requisits d'impagament de lloguer?

No és estrany trobar propietaris que decideixen deixar l’habitatge buit per por de problemes com ara l’impagament del lloguer o actes vandàlics dels inquilins.

No obstant això, els últims anys contractar una assegurança de lloguer s’ha convertit en l’alternativa perfecta per als arrendataris que no volen arriscar-se amb el lloguer de l’habitatge.

Una de les preguntes més freqüents sobre la contractació d’una assegurança de lloguer és sobre els requisits i la documentació necessària.

La contractació de la pòlissa de lloguer és un tràmit força senzill que no requereix gaires passos ni paperassa, principalment perquè nosaltres ens encarregarem de pràcticament tot.

Això sí, has de tenir un seguit de factors en compte, tant si ets arrendatari com si ets arrendador.

Assegurança d’impagament de lloguer. Què cal?

Per a qualsevol arrendatari, conèixer l’inquilí és una de les tasques fonamentals a l’hora de llogar l’habitatge.

Fa anys el mètode per assegurar que els arrendadors eren fiables era mitjançant avals.

Però les assegurances d’impagament de lloguer són l’alternativa ideal tant per al propietari, que vol assegurar-se que l’habitatge es manté protegit i amb tots els pagaments al dia, com per a l’inquilí, que també vol assegurar-se que les seves pertinences estan fora de perill.

D’aquesta manera, contractar una assegurança d’impagament de lloguer resulta més útil per a totes dues parts, i es poden contractar serveis extra que garanteixen més seguretat.

Estudi de solvència

Les assegurances d’impagament de lloguer necessiten una sèrie de requisits per poder contractar-se.

En primer lloc, és essencial disposar d’una anàlisi de solvència financera dels inquilins als quals l’arrendatari llogarà l’habitatge. Es tracta d’un tràmit fonamental, atès que en cas d’impagaments en la renda mensual o en les factures de subministraments, com ara la llum, aigua o gas, Grup Mutua Propietarios es fa càrrec de les despeses.

Les rendes impagades i els costos de reclamació del deute estan coberts per l’assegurança d’impagament de lloguer sempre que hi hagi una sentència jurídica ferma de morositat, de manera que és l’asseguradora qui se’n fa càrrec.

En tot cas, per evitar que això succeeixi, s’ha de fer una anàlisi de solvència o viabilitat econòmica. Per norma general, els requisits de l’assegurança d’impagament de lloguer són els següents.

Informació econòmica dels inquilins

A Grup Mutua Propietarios revolucionem la contractació de l’assegurança d’impagament de lloguer. Com a propietari, pots estar encara més tranquil amb la nostra assegurança de lloguer perquè, després d’haver estat pioners a impulsar el lloguer d’habitatges amb la màxima seguretat, ara pots saber si el futur inquilí és solvent de manera molt més ràpida gràcies al nostre sistema de scoring digital.

 

La nova funció de scoring digital de l’Assegurança d’Impagament de Lloguer és capaç d’esbrinar i demostrar la viabilitat econòmica de l’inquilí mitjançant la sol·licitud d’unes dades mínimes (DNI, edat dels intervinents i adreça de l’habitatge arrendat) perquè no calgui sol·licitar al futur inquilí documentació econòmica que demostri la seva solvència. Un cop s’han analitzat aquests paràmetres, el sistema és capaç d’acceptar o denegar l’operació de manera instantània i emetre la pòlissa en línia abans de dos minuts.

Què has de tenir en compte abans de contractar una assegurança de lloguer

Abans de contractar una assegurança d’impagament de lloguer, has de tenir en compte la durada de l’arrendament (que com a mínim ha de ser d’un any per accedir a la pòlissa) i les obligacions fiscals i tributàries que comporta el lloguer de l’habitatge.

Per això és important que contractis una assegurança de lloguer que et permeti protegir-lo davant de possibles robatoris, actes vandàlics o impagaments dels inquilins. D’aquesta manera t’assegures que la pòlissa és eficaç, que els inquilins són fiables i que pots fer front a les condicions tant fiscals com de temporalitat que comporta arrendar l’habitatge.

Durada del lloguer

Un altre dels requisits que has de tenir en compte a l’hora de contractar una assegurança de lloguer és el període o durada.

En tot cas, el contracte de l’assegurança de lloguer és d’un any renovable automàticament si no s’indica el contrari, però cal conèixer aquests detalls del contracte de lloguer.

Truca'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Escriu-nos

Et responem abans de 48 hores amb les solucions que necessites

Consulta'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Et truquem de franc

Necessites ajuda?

Introdueix el teu número de telèfon i et truquem GRATIS tan aviat com sigui possible.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud, fer enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístiques, així com per unificar la política comercial del Grup MP per millorar la qualitat i l'eficiència de l'atenció al client. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ens ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es. lopd@mutuadepropietarios.es.

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí
Informació bàsica en matèria de protecció de dades:

Responsable del tractament: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalitat: complir la nostra obligació legal de disposar d’un canal de denúncies per mitjà del qual podem atendre i tramitar qualsevol denúncia o sol·licitud que ens faci arribar per mitjà d’aquest canal.

Drets: pot exercir els drets que se li confereixin en la normativa aplicable en matèria de protecció de dades a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: pot consultar informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

Basic information on data protection:

Responsible for the treatment: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Purpose: To follow the legal obligation of having a whistleblower channel through which we can assist you and process any complaint or request you send us through it.

Rights: To exercise the rights conferred on you in the applicable regulations on data protection, please send an email to lopd@mutuadepropietarios.es. .

+Info: To consult additional information on Data Protection, please click here.

Información básica en materia de protección de datos

Responsable del tratamiento: MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA

Finalidad: Cumplir con nuestra obligación legal de disponer de un canal de denuncias a través del cual podemos atender y tramitar cualquier denuncia o solicitud que nos haga llegar Ud. a través del mismo.

Derechos: Puede ejercer los derechos que le sean conferidos en la normativa aplicable en materia de protección de datos a lopd@mutuadepropietarios.es.

+Info: Puede consultar información adicional sobre Protección de Datos aquí.

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Moltes gràcies

Et truquem GRATIS tan aviat com ens sigui possible.