Documentació per a assegurança de lloguer / MÚTUA LLOGUER CONFORT

Quina documentació et cal?

Les assegurances d’impagament de lloguer són una mena de pòlissa que et protegeix contra imprevistos que poden passar durant l’arrendament del teu habitatge. Es tracta d’una assegurança que et permet estar preparat en cas d’impagaments, tant de la renda mensual com dels subministraments com ara l’aigua, la llum o el gas, a més de protegir-te en cas que l’inquilí no respecti la propietat o es produeixin actes vandàlics que provoquin desperfectes en l’immoble.

Amb aquesta assegurança de lloguer, Grup Mutua Propietarios es fa càrrec dels impagaments, els processos judicials i tota mena de situacions inesperades recollides a la pòlissa de l’assegurança.

Contractar la nostra assegurança d’impagament del lloguer és un tràmit ben senzill, perquè amb el nostre nou sistema de scoring digital ja no cal sol·licitar informació econòmica al futur inquilí per analitzar-ne la solvència.

Documentació per a l’assegurança de lloguer

Dades personals

Les dades personals també són fonamentals per dur a terme aquesta mena de tràmits, de manera que has d’exigir una còpia del DNI o el passaport al possible arrendador per saber-ne el nom complet, la data de naixement i el número d’identificació.

Tot i que les dades personals serveixen tant per reflectir-les en el contracte de lloguer com per fer l’estudi de solvència, tingues en compte que només pots fer-les servir per a aquests casos (i sempre que en tinguis l’autorització).

Adreça de l’habitatge de lloguer

Per poder contractar l’assegurança d’impagament de lloguer és necessari que ens facilitis l’adreça completa de l’habitatge que penses arrendar.

Autorització per al tractament de dades

Atès que els possibles inquilins estan emparats per la Llei de protecció de dades, cal una autorització per tractar-ne les dades.

Aquestes dades s’usen per a l’estudi de solvència, que permet conèixer la capacitat financera de la persona que viurà a la teva propietat.

 

Referències

Tot i que no es tracta d’un requisit indispensable, és força recomanable que demanis referències al possible inquilí. Com que els impagaments són comuns, si t’assegures que el possible arrendador no ha tingut incidències d’impagament o descoberts abans, guanyaràs tranquil·litat.

Truca'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Escriu-nos

Et responem abans de 48 hores amb les solucions que necessites

Consulta'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Et truquem de franc

Necessites ajuda?

Introdueix el teu número de telèfon i et truquem GRATIS tan aviat com sigui possible.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud, fer enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístiques, així com per unificar la política comercial del Grup MP per millorar la qualitat i l'eficiència de l'atenció al client. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ens ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es. lopd@mutuadepropietarios.es.

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Moltes gràcies

Et truquem GRATIS tan aviat com ens sigui possible.