Documentació per a assegurança de lloguer / MÚTUA LLOGUER CONFORT

Quina documentació et cal?

Les assegurances d’impagament de lloguer són una mena de pòlissa que et protegeix contra imprevistos que poden passar durant l’arrendament del teu habitatge. Es tracta d’una assegurança que et permet estar preparat en cas d’impagaments, tant de la renda mensual com dels subministraments com ara l’aigua, la llum o el gas, a més de protegir-te en cas que l’inquilí no respecti la propietat o es produeixin actes vandàlics que provoquin desperfectes en l’immoble.

Amb aquesta assegurança de lloguer, Grup Mutua Propietarios es fa càrrec dels impagaments, els processos judicials i tota mena de situacions inesperades recollides a la pòlissa de l’assegurança.

Contractar la nostra assegurança d’impagament del lloguer és un tràmit ben senzill, perquè amb el nostre nou sistema de scoring digital ja no cal sol·licitar informació econòmica al futur inquilí per analitzar-ne la solvència.

Documentació per a l’assegurança de lloguer

Dades personals

Les dades personals també són fonamentals per dur a terme aquesta mena de tràmits, de manera que has d’exigir una còpia del DNI o el passaport al possible arrendador per saber-ne el nom complet, la data de naixement i el número d’identificació.

Tot i que les dades personals serveixen tant per reflectir-les en el contracte de lloguer com per fer l’estudi de solvència, tingues en compte que només pots fer-les servir per a aquests casos (i sempre que en tinguis l’autorització).

Adreça de l’habitatge de lloguer

Per poder contractar l’assegurança d’impagament de lloguer és necessari que ens facilitis l’adreça completa de l’habitatge que penses arrendar.

Autorització per al tractament de dades

Atès que els possibles inquilins estan emparats per la Llei de protecció de dades, cal una autorització per tractar-ne les dades.

Aquestes dades s’usen per a l’estudi de solvència, que permet conèixer la capacitat financera de la persona que viurà a la teva propietat.

 

Referències

Tot i que no es tracta d’un requisit indispensable, és força recomanable que demanis referències al possible inquilí. Com que els impagaments són comuns, si t’assegures que el possible arrendador no ha tingut incidències d’impagament o descoberts abans, guanyaràs tranquil·litat.

Truca'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Escriu-nos

Et responem abans de 48 hores amb les solucions que necessites

Consulta'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí