PROMOCIONS

Per ser client de Grup Mutua Propietarios, disposes d'un 10% de descompte en treballs de pintura, fusteria o cristalleria per a posar maca la teva casa.

Perquè Més Protecció també és tenir la teva llar ben mantinguda. Al saló li aniria bé una mà de pintura, fa falta reparar aquell vidre a la cuina, vols renovar el parquet?

A Grup Mutua Propietarios, a més de protegir la teva llar amb les nostres assegurances de llar i lloguer, disposem d’una xarxa de més de 1.500 reparadors especialitzats en tota mena de reparacions i assistències en la llar, disponibles 24/7. Per això, per tenir contractat una assegurança d’impagament de lloguer o llar amb nosaltres, et facilitem un descompte del 10% per a treballs de fusteria, pintura o cristalleria per a posar maca la teva casa.

Aconsegueix el teu descompte per posar maca la teva casa per ser client de Grup Mutua Propietarios.

Per a gaudir d’un 10% de descompte en treballs de pintura, cristalleria o fusteria per a la teva llar o el teu habitatge llogat, crida’ns o escriu-nos.
En la nostra xarxa de reparadors estaran encantats d’atendre la teva petició!

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí