ASSEGURANÇA DE LLAR / SENSE BARRERES

Visc en un habitatge amb persones amb mobilitat reduïda

Vius en un habitatge on hi ha persones amb mobilitat reduïda? Per a nosaltres la part més important d’un edifici són les persones. El nostre objectiu és que sempre puguin gaudir al màxim dels espais habitables.

A Grup Mutua Propietarios estem compromesos amb l’accessibilitat a tots els àmbits des de fa molts anys. Fruit d’aquest compromís, t’oferim una assegurança de llar única al mercat adaptada a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda i que disposa d’un seguit de serveis de valor afegit per millorar la qualitat del seu dia a dia.

Tot i que és una recomanació de partida, les garanties (no comunes) més importants per a la teva assegurança de llar sense barreres són:

MÉS ÚTILS

DIFERENCIALS

ÚNIQUES AL MERCAT

Ens adaptem a tu! Aquestes cobertures només són algunes del total de cobertures contractables a la teva assegurança de llar i que es poden modificar segons les teves necessitats.


Per a més informació, sol·licita’ns un pressupost o truca’ns.

Truca'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Escriu-nos

Et responem abans de 48 hores amb les solucions que necessites

Consulta'ns

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 18 h

93 487 30 20
91 826 40 04

Et truquem de franc

Necessites ajuda?

Introdueix el teu número de telèfon i et truquem GRATIS tan aviat com sigui possible.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud, fer enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístiques, així com per unificar la política comercial del Grup MP per millorar la qualitat i l'eficiència de l'atenció al client. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ens ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es. lopd@mutuadepropietarios.es.

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Moltes gràcies

Et truquem GRATIS tan aviat com ens sigui possible.