Sol·licitud de Serveis Tècnics Premium

SELECCIÓ DE SERVEIS:

Seleccioni els serveis que desitja sol·licitar (s´ha de seleccionar al menys una opció *):

Dades de la Pòlissa

Si disposa d´un número de Pòlissa i Ram indiqui´ls a continuació. En cas contrari indiqui l´adreça (Els camps marcats amb * són obligatoris.):

DADES EDIFICI:

DADES SOL?LICITANT:

Indiqui un nom de persona i al menys una forma de contacte (telèfon i/o e-mail).(Els camps marcats amb * són obligatoris.):

L'informem que MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la prestació del servei o serveis Tècnics Premium sol·licitats així com, per a realitzar enquestes d'opinió i estudis de mercat amb fins estadístics. La base legítima per al tractament és el seu consentiment. Les seves dades podran comunicar-se a entitats del Grup Mutua de Propietarios. Té dret a retirar les seves consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades comunicant-ho a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Vol que puntualment li enviem informació sobre el nostre productes i serveis i així per mitjans impresos, telefònics i electrònics.

Vol que puntualment li enviem informació sobre el nostre productes i serveis més ajustat a les seves preferències.