▷ Nosaltres | Mutua de PropietariosⓇ

Nosaltres

nosotros mutua

A Mútua de Propietaris som especialistes en la protecció i cura de la teva llar, del teu edifici o de la teva propietat. Gràcies a una àmplia gamma d’assegurances immobiliàries i serveis tècnics mantenim en forma el teu immoble garantint el teu benestar.

La nostra missió és tenir cura de tu posant en forma el teu immoble. Per això, t’oferim cobertures complementàries i serveis tècnics prèmium pioners al mercat.

Sempre a l’avantguarda: El millor servei avui i sempre

Gràcies a la tecnologia, les característiques dels edificis han evolucionat, igual que les teves necessitats i expectatives. El nostre repte consisteix, no només en adaptar-nos a la nova realitat, sinó en anar un pas per davant desenvolupant productes i serveis que garanteixin el bon estat del teu immoble amb l’Assegurança de la Llar, l’Assegurança de Impagament de Lloguers o l’Assegurança de Comunitats, líder al sector.

Els tres pilars que recolzen la nostra proposta de valor són:

  • Més de 180 anys d’experiència al sector marquen la diferència en el coneixement i la professionalitat dels nostres mediadors.
  • Gran solvència financera que ens avala i garanteix la seguretat de tots els nostres clients.
  • Innovació constant dels nostres productes i serveis gràcies a la més avançada tecnologia.

Fitness immobiliari: La innovació al servei dels teus immobles

Avui, a Mútua de Propietaris anem un pas més enllà i llancem el revolucionari concepte de Fitness immobiliari
. Un concepte innovador, únic al mercat, que té per objectiu millorar la teva qualitat de vida mantenint en bona forma teus immobles a través dels nostres serveis, productes i experts professionals.

Tenir cura de la teva llar, la teva comunitat, el teu negoci o les teves propietats, és tenir cura de tu. Per això, t’oferim tots els recursos per posar en forma el teu immoble estalviant temps i diners. Ens ocupem de les petites coses avui, per evitar que es converteixin en grans problemes demà. Truca’ns i descobreix com el fitness immobiliari pot canviar la vida dels teus immobles.

El talent dels nostres professionals marca la diferència

En un sector en què no deixem de reinventar-nos, un equip altament qualificat capaç d’adaptar-se i generar noves solucions és essencial. La fiabilitat, flexibilitat i experiència dels nostres professionals és la clau del nostre èxit.

A Mutua de Propietarios comptaràs amb una xarxa de professionals i mediadors sempre disposats a escoltar i que vetllaran pel bon estat del teu immoble. Ells garanteixen un servei proper i de qualitat, a més d’una gran fiabilitat i estabilitat gràcies a l’estreta relació que mantenim amb administradors de finques, agents immobiliaris i corredors.

Vols treballar amb nosaltres?

Responsabilitat Social Corporativa


L’objectiu de l’Etiqueta Responsable és posar en valor i identificar aquelles empreses i organitzacions per les seves bones pràctiques en material de Responsabilitat Social i permet explicar de manera senzilla, el valor afegit de l’organització, en la seva actuació responsable en els àmbits econòmic, social i ambiental.

Per accedir al distintiu Etiqueta Responsable, Mútua de Propietaris ha demostrat els seus 10+1 compromisos i ha informat dels objectius de futur per continuar avançant vers la Responsabilitat Social.

Informació corporativa

Mutua de Propietarios

Dossier de Premsa

Treballes en algun mitjà i vols saber més sobre nosaltres? Descarrega't el nostre dossier de premsa i descobreix més sobre Mútua de Propietaris.

Descarregar dossier