Mútua de Propietaris i Asefa Assegurances signen un acord de distribució - Mutua de Propietarios

Mútua de Propietaris i Asefa Assegurances signen un acord de distribució

Mútua de Propietaris i Asefa Assegurances signen acord de distribució d’assegurances. Amb aquest acord Mútua de Propietaris podrà comercialitzar, a través de la seva xarxa d’agents, les assegurances de rehabilitació triennal i decennal d’Asefa Assegurances.

Mitjançant aquests dos productes, els agents de Mútua de Propietaris podran donar solucions de cobertura als riscos derivats d’obres de rehabilitació d’edificis a través d’assegurances d’Asefa. El mercat de rehabilitació d’edificis porta experimentant creixements continus en els últims anys. Segons dades del Ministeri de Foment, el 2015, els treballs de reforma d’edificis han representat un 48% del total de visats d’obra sol·licitats. A això han contribuït els ajuts públics, l’obertura de la banca a préstecs per a aquest tipus d’obres, així com la posada en marxa del certificat energètic d’habitatges existents.

A la firma de l’acord, que es va realitzar a la seu de Mútua de Propietaris el passat agost 3, van estar presents Christopher Bunzl, director general de Mútua de Propietaris i Cyrille Mascarelle, director general d’Asefa Assegurances.

Bunzl ha subratllat que aquest acord “reforça el posicionament de Mútua de Propietaris com companyia especialista proveïdora de solucions per cobrir riscos immobiliaris, tenint cura especialment de la protecció i la salut dels edificis “.
Per la seva banda, Mascarelle ha ressaltat que “aquest acord de sinergies permet arribar amb la nostra oferta asseguradora especialitzada i innovadora a un segment de mercat molt concret, com és el cas de les administracions de finques, comptant amb una xarxa de distribució extensa i altament qualificada “.