Mútua de Propietaris participa a la campanya L'Hora del Planeta (LHP/Earth Hour) - Mutua de Propietarios

Mútua de Propietaris participa a la campanya L’Hora del Planeta (LHP/Earth Hour)

Mútua de Propietaris, conscient de que cada cop és més important cuidar del nostre entorn, s’ha sumat com Empresa Participant a la campanya L’Hora del Planeta (LHP/Earth Hour) i per això, el proper 19 de març, contribuirà amb el seu granet de sorra apagant les llums de la seu central i de les delegacions entre les 20:30h i les 21:30h i desendollant tots els aparells elèctrics prescindibles.

L’Hora del Planeta (LHP/Earth Hour) és l’acció voluntària més important del món, promoguda per WWF, l’organització mundial de conservació.

Una iniciativa de sensibilització pública que va néixer fa set anys a Sidney, Austràlia, i que buscava la participació de les corporacions i principalment de les persones perquè apaguessin les seves llums no essencials i els aparells elèctrics prescindibles durant una hora, L’Hora del Planeta, com a senyal de compromís i preocupació davant les conseqüències del canvi climàtic.

No obstant això, avui dia L’Hora del Planeta ha deixat de ser només un esdeveniment d’una hora de durada, per convertir-se en el moviment d’accions voluntàries pel medi ambient més gran del món.

Al 2015 gairebé 10.000 ciutats de 172 països van apagar les llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, per enviar un clar missatge: els petits gestos poden generar grans canvis.

Per això Mútua de Propietaris s’ha sumat a la causa i anima als seus empleats i mutualistes a recolzar L’Hora del Planeta.

Incloem el link del video Earth Hour (La Hora del Planeta) 2016 perque pogueu comprovar la trascendència mundial de la campanya.