Mútua de Propietaris a TV - Mutua de Propietarios

Mútua de Propietaris a TV

Mútua de Propietaris va donar el pasat 23 de Desembre, la seva visió sobre la Normativa Solvència II a la cadena de TV TV3 al programa d’economia Valor Afegit presentat per Albert Closas.

En el reportatge es va entrevistar a Marta Abadias, Directora de Gestió de Riscos i Reassegurança qui va mostrar la visió de Mútua sobre el tema, a més de Fernando Mata, Director Corporatiu de Riscos de MAPFRE, a Pilar González de Frutos, Presidenta d’Unespa i a Jordi Soley, professor d’IESE.

També es va mostrar a través d’una entrevista al nostre President Jordi Xiol, un breu repàs sobre la història de Mútua de Propietaris i la seva aportació a la societat com la companyia d’assegurances més antiga d’Espanya . L’entrevista es va acompanyar d’imatges curioses de l’arxiu històric de la Mútua tals com: la primera bomba extintora de Barcelona, la primera pòlissa emesa l’any 1836, l’arca de les tres claus que atresorava els fons de la Societat o cascos de bombers de diferents èpoques i ciutats, entre d’altres.
Al Telenoticies de la mateixa cadena a les 21 H es va emetre un resum del reportatge.

Adjuntem els links de les emissions referides

Valor Afegit TV3 : (2º reportatge : minut 13.30) : http://www.ccma.cat/tv3/valor-afegit/
Telenoticies TV3 : http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-vespre/l1-de-gener-entra-en-vigor-la-nova-normativa-per-les-asseguradores/video/5573887/ :
Aquests reportatges confirmen la rellevància de la labor realitzada en aquests 180 anys per Mútua de Propietaris.