Josep Ordeig anuncia la seva jubilació a la Junta General i Mútua de Propietaris inicia el procés de relleu

Josep Ordeig Ribot anuncia la seva jubilació després de 36 anys en el càrrec i de conduir a la Mútua de Propietaris a un creixement sostingut des de 1977. El canvi serà efectiu en el proper mes de juliol d’enguany, moment en què està previst que es dugui a terme la incorporació de la nova Direcció General.

En aquest temps, la Mútua capdavantera en el sector assegurador de la propietat immobiliària, ha obtingut un resultat de 10 milions d’euros l’any 2012. A l’actualitat, disposa de delegacions a Barcelona, ​​Madrid, Girona, Tarragona, Lleida, València, Saragossa, Sevilla, Astúries, a més d’un gran nombre de mediadors en tot el territori espanyol.

Les característiques més rellevants de la gestió d’Ordeig han estat el manteniment d’un nivell màxim de solvència, actualment sis vegades per sobre dels ràtios exigits, i la defensa del mutualisme com un sistema plenament vigent i eficaç per donar resposta a les necessitats de protecció davant les diverses contingències assegurades.

El procés de relleu es porta a terme després d’una col·laboració estreta amb el Consell d’Administració i els membres d’un equip directiu que ha fet possible superar les diverses crisis econòmiques amb uns resultats òptims i mantenir la independència com a entitat asseguradora en un sector en constant concentració. L’adaptació a les necessitats del mercat, la proximitat als clients i la fiabilitat en l’atenció de situacions crítiques han estat els elements clau.