Dia mundial del somriure - Mutua de Propietarios

Dia mundial del somriure

Avui 7 d’octubre se celebra el DIA MUNDIAL DEL SOMRIURE i Mútua de Propietaris vol celebrar-ho, tal com ha vingut fent durant tota la CAMPANYA 12 MESOS – 12 DIES, compartint amb aquest Dia i tot el seu equip un dels seus valors: l’ACTITUD POSITIVA.

Per a això hem proposat a tot el nostre equip que es facin selfies, sols o acompanyats, però sempre amb el seu millor somriure, amb la idea de recollir tots els somriures de Mútua i fer amb elles un collage. A més els hem informat dels 10 beneficis del riure i suggerit una banda sonora i un vídeo relacionat amb el tema per animar-los el dia.

Día mundial de la sonrisa

Día mundial de la sonrisa

El Dia Mundial del Somriure es celebra cada any el primer divendres del mes d’octubre. La idea va sorgir d’Harvey Ball, artista comercial, creador en 1963 de la Smiley Face que es va convertir en símbol internacional de bona voluntat. L’any 1999 Harvey va impulsar la idea de celebrar, cada primer divendres d’octubre, el dia del somriure, i després de la seva defunció l’any 2001 es va crear la Harvey Ball World Smile Foundation, en honor al dissenyador.

Harvey Ball creia que cadascun de nosaltres té la capacitat de fer una diferència positiva en aquest món i va viure d’acord a aquesta creença. Sabia que qualsevol intent de millorar el món, no importa com sigui de petit, val la pena. I va comprendre el poder d’un somriure.

En compliment d’aquesta filosofia la Harvey Ball World Smile Foundation se centra en iniciatives benèfiques de base petita, que d’una altra manera

ón o financiamiento intentando contagiar a los demás con una sonrisa.