DIA INTERNACIONAL DE L’AMISTAT - Mutua de Propietarios

DIA INTERNACIONAL DE L’AMISTAT

Avui 29 de juliol, dins de la CAMPANYA 12 MESOS – 12 DIES, per la que commemorem una fita rellevant per Mútua per defensar algun dels valors de la nostra entitat, Mútua de Propietaris s’uneix a la celebració del DIA INTERNACIONAL DE L’AMISTAT i ho ha fet preparant dos àlbums de fotografies. El primer d’ells amb fotos de quan érem nens i el segon amb aquestes mateixes fotos acompanyades de les actuals. D’aquesta manera hem passat una estona entretinguda intentant esbrinar qui és qui.

En aquesta ocasió la manera de celebrar-ho ha estat escollida entre les propostes realitzades pel propi equip de Mútua i ens ha permès treballar, entre rialles, un dels nostres valors: l’actitud positiva.

El Dia Internacional de l’Amistat va ser designat l’any 2011 per l’Assemblea General de les Nacions Unides amb la idea que l’amistat entre els pobles, els països, les cultures i les persones pot inspirar iniciatives de pau i presenta una oportunitat de obrir ponts entre les comunitats.

La resolució posa una especial èmfasi en la importància d’implicar als joves i als futurs capdavanters en activitats comunitàries encaminades a fomentar la inclusió de les diferents cultures i el respecte entre elles, promovent alhora la comprensió internacional i el respecte de la diversitat.

Tanmateix, el Dia té com a propòsit donar suport a les fites i objectius de la Declaració i Programa d’Acció sobre una Cultura de Pau i el Decenni internacional d’una cultura de pau i no violència per als nens del món (2001 – 2010).Per commemorar el Dia Internacional de l’Amistat, les Nacions Unides convida a tots els Estats Membres, les organitzacions internacionals i regionals, a

ixí com a la societat civil, a realitzar esdeveniments, activitats que contribueixin als esforços de la comunitat internacional per promoure el diàleg entre les civilitzacions, la solidaritat, la comprensió mútua i la reconciliació.