Copyright - Mutua de Propietarios

Copyright

Copyright

Reservats tots els drets. El disseny del portal i els seus codis font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a MUTUA DE PROPIETARIOS i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Queda rigorosament prohibida, sense l’autorització escrita dels titulars del copyright, la reproducció distribució, transformació, manipulació, comunicació pública o qualsevol altre acte d’explotació total o parcial, gratuït o onerós dels textos, imatges o qualsevol altre contingut que aparegui en el lloc web.

MUTUA DE PROPIETARIOS es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, totes les modificacions, variacions, supressions o cancel·lacions en els continguts i en la forma de presentació dels mateixos considerin necessàries, ja sigui de forma temporal o definitiva, havent d’assegurar l’usuari d’utilitzar en cada moment la versió actualitzada. Aquesta facultat no atorga als usuaris cap dret a percebre indemnització per danys i perjudicis.

Per a més informació, pot visitar l’Avís Legal.