Christopher Bunzl participa en el CEO panel de INSURANCE INNOVATION & TALENT TRANSFORMATION. - Mutua de Propietarios

Christopher Bunzl participa en el CEO panel de INSURANCE INNOVATION & TALENT TRANSFORMATION.

La gran trobada del sector Assegurador organitzat per Community of Insurance, el passat 20 d’abril, sota el títol Insurance Innovation & Talent Transformation es va celebrar a l’Hotel Hesperia de Madrid davant 255 assistents; un extraordinari esdeveniment internacional , on es van donar a conèixer les claus del creixement futur de la indústria asseguradora a través de la innovació, la tecnologia i el talent.

Patrocinat per Everis, Microsoft, Zurich, DAS Internacional, Mútua de Propietaris, Gistek Insurance Solutions, i Novidea, amb entitats col·laboradores com NTT Data, Swiss Re, ServiZurich i el Col·legi de Mediadors de Madrid i BCC i amb les escoles de negoci Esade, Deusto i IESE.

Amb el focus posat a les noves tecnologies, les startups ja consolidades i en les emergents i els seus impactes en la realitat de les empreses, com els afecta i com les transformarà en un entorn econòmic com el que tenim i en el que previsiblement ens espera.

Destacats experts asseguradors, consultors i tecnòlegs internacionals i espanyols van analitzar i van exposar les seves idees i estudis sobre la realitat tecnològica, tendències, i iniciatives per preparar-nos per la 4ª Revolució Industrial, – Digital – i els seus previsibles efectes en el sector assegurador.

En aquest entorn, destacats professionals van impactar a l’auditori amb conceptes com la intel·ligència artificial, big data, revolució soci-cultural, robòtica, biologia artificial, telepresencia, impressió 3D, digital workforce, etc., i com canviarà el món empresarial, assegurador i laboral en el futur més proper.

L’acte va ser presentat per Luis Badrinas, CEO & Partner de Community of Insurance i va comptar amb ponents d’altíssim nivell com Ángel Gutiérrez Borjabad, Xavier Tuduri, Bruno Abril, Silvia Leal, Raimond Nol, Akifumi Nakajo, Yosef Kaplan, Unai Bravo, Oswaldo Lorenzo, Marc Alba, Flora García Mesa, Bruce Hodkinson, Christopher Bunzl, Elena Jiménez Andra
de, Jordi Rivera, Eva Eguiguren i Francisco Loscos.

cb