Christopher Bunzl, nou Director General de Mútua de Propietaris

Christopher Bunzl

Christopher Bunzl ha estat designat nou Director General de Mútua de Propietaris, càrrec en el qual substitueix a Josep Ordeig, que ha dirigit la Mútua els últims 36 anys i que ara accedeix a la jubilació. Bunzl assumeix així la responsabilitat de liderar el progrés de la Mútua en el futur, continuant l’excel·lent trajectòria desenvolupada durant els últims anys per Josep Ordeig.

Mútua de Propietaris seguirà centrant la seva estrategiaen l’especialització en assegurances immobiliàries, adaptant-les a les necessitats actuals i incorporant els processos i avanços tecnològics que ajudin a millorar la seva eficiència i el servei als seus mutualistes. Tot això mantenint la seva independència, els notables resultats i els amplis marges de solvència que la Mútua ha obtingutala seva dilatada història defensant el model mutualistadins del sector asegurador.

El Sr. Bunzl va néixer a Madridal 1962. És llicenciat en Economia i Política Internacional per la Universitat de Colorado (EUA; 1986) i MBA pel IESE (1988). Va iniciar la seva activitat profesionala la Borsa de Barcelonaal 1988. Té més de 22 anys d’experiència en consultoria en els sectors bancari i assegurador a diferents països d’Europa i Llatinoamèrica. Soci de Everis durant els últims 12 anys, ha estat, des de Barcelona, el responsable del sector assegurances de la consultora multinacional espanyola.