▷Assegurances de Impagament de Lloger - Mutua de PropietariosⓇ

Assegurances d’impagament de lloguer

Assegurances d’impagament de lloguer
Assegurances d’impagament de lloguer

Mutua Lloguer Confort
L’assegurança que té cura del teu habitatge llogat

T’imagines no haver-te de preocupar de si et paguen el lloguer? A Mútua de Propietaris vetllem pels teus interessos i ens assegurem que els teus habitatges llogats estiguin sempre en forma.

Amb l’assegurança d’impagament de lloguer, ens encarreguem de recuperar el teu habitatge en cas d’impagament i que cobris les rendes impagades. A més, si el morós t’ha causat desperfectes, et compensem pels danys. Així tenim cura de tu i del teu habitatge.

Cobertures que protegeixen el teu habitatge

La combinació perfecta per posar en forma el teu immoble llogat. (*)

(*) Els límits de les cobertures figuren detallats a la pòlissa de l’assegurança d’impagament de lloguer.


MÉS COBERTURES, MÉS TRANQUIL·LITAT

Cobertures extres per crear una combinació que s’ajusti a les teves necessitats. (*)

Millor prevenir que curar

A part de cobrir els impagaments, realitzem una anàlisi dels teus inquilins prèviament a la contractació de l’assegurança d’impagament de lloguer.

Més és menys

En el cas que disposis de diversos habitatges, aconseguiràs millors condicions i un estalvi més gran ia més desgrava!

Serveis extra

Amb els nostres serveis d’assistència podràs gaudir de 5 hores de neteja de l’habitatge per canvi d’inquilí, substitució de pany i gestió dels subministraments, entre d’altres.

(*) Els límits de les cobertures figuren detallats a la pòlissa de l’assegurança d’impagament de lloguer.

FEM NÚMEROS

Exemple:

Un propietari que lloga el seu pis per una renda mensual de 500 €.
261 € /any
(Equival a 22€ al mes)
FULLET MÚTUA LLOGUER CONFORT

Tota la informació de la nostra assegurança d'impagament de lloguer Mútua Lloguer en un format pràctic de dues pàgines a punt per imprimir.

Descarregar PDF
CONDICIONAT GENERAL

Podràs consultar el detall complet de les cobertures de la nostra assegurança de Mútua Lloguer.

Descarregar PDF

Falses Assegurances d'Impagament de Lloguer

Sabies que més de 50.000 persones a Espanya estan afectades per les Falses Assegurances de Lloguer?


Les falses assegurances d'impagament de lloguer són suposades ofertes que ofereixen algunes empreses, als propietaris d'immobles, on se'ls garanteix l'abonament íntegre de les rendes impagades.
Funcionen com a intermediari entre l'arrendador i l'arrendatari, però no són asseguradores. No obstant això, són fraus que no compleixen amb els requisits de solvència de les directives europees ni de cap companyia asseguradora. Només les asseguradores inscrites en la DGS compten amb uns estàndards de seguretat i solvència. Per això corren el risc de quedar-se sense tresoreria i veure's desbordades per impagaments, de manera que deixin de pagar les mensualitats als arrendadors.

Per a evitar aquest tipus de fraus, comprova sempre que l'empresa que t'ofereix una assegurança d'impagament de lloguer estigui inscrita en la Direcció General d'Assegurances (DGS) i segueix el decàleg creat per OESA per a detectar si et trobes enfront d'una falsa assegurança d'impagament de lloguer. Alguns punts del decàleg són, per exemple, sospitar de productes oferts per aquestes asseguradores falses que garanteixin completament el pagament del lloguer en cas d'impagament o revisar a fons la pàgina web de l'empresa que ho ofereix.

D'altra banda, en la DGS també existeix un llistat que engloba totes les companyies i corredories d'assegurances a les quals no se'ls permet operar lliurement a Espanya, per la qual cosa pots consultar si la companyia que t'ofereix l'assegurança d'impagament de lloguer, es troba en aquesta llista.

És important comptar amb garanties addicionals que t'assegurin el cobrament de les mensualitats degudes pels inquilins, així com la recuperació de l'immoble llogat, com les Assegurances d'Impagament de Lloguer. Si penses llogar el teu habitatge, és millor prendre precaucions que ofereixin garanties reals, contractant una assegurança de lloguer amb una asseguradora que compleixi amb tots els requisits necessaris i estigui inscrita en la DGS.

Amb aquests senzills consells, evitarem ser perjudicats per les falses assegurances d'impagament de lloguer. Contractar a través de companyies asseguradores fiables, sempre et donarà garanties de no estar sent víctima d'un frau per les falses assegurances d'impagament de lloguer.