PROTECCIÓ PER A TU/ASSEGURANÇA DE DEFENSA JURÍDICA

Més protecció és tenir un advocat particular a la teva disposició

L’assegurança de defensa jurídica et protegeix davant de qualsevol causa legal que et pugui sorgir en el teu dia a dia.

En el Grup Mutua Propietarios t’oferim més protecció i salvaguardem els teus interessos.

Defensem els teus drets i et facilitem un advocat particular a la teva disposició per a les consultes jurídiques que necessitis en relació amb l’àmbit de família, habitatge, automòbil, consum o laboral per mitjà d’assessorament legal presencial, en línia o telefònic.

Un producte per a cada necessitat:

Protecció jurídica
estàndard.

Com a conductor no saps quines són les situacions imprevistes amb les quals et pots trobar mentre condueixes. Amb aquest producte et proporcionem la millor protecció davant d'un accident de circulació o de qualsevol altre fet que afecti la seguretat del teu vehicle i la teva pròpia com a conductor.

Protecció
contractual

Aquesta assegurança de protecció jurídica actua com una garantia complementària de totes les teves pòlisses i et cobreix les reclamacions per incompliment contractual per part de l'asseguradora i per desacord en les indemnitzacions, així com les despeses de peritatge. Amb aquesta assegurança et proporcionem una protecció més completa.

Protecció a comerços i pimes

Més protecció és disposar de la possibilitat de reclamar davant dels danys soferts en el teu àmbit professional. Aquesta assegurança et garanteix la reclamació de danys davant de tercers responsables en l'àmbit industrial i comercial.

Et truquem de franc

Necessites ajuda?

Introdueix el teu número de telèfon i et truquem GRATIS tan aviat com sigui possible.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud, fer enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístiques, així com per unificar la política comercial del Grup MP per millorar la qualitat i l'eficiència de l'atenció al client. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ens ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic lopd@mutuadepropietarios.es. lopd@mutuadepropietarios.es.

Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Montepío Metalúrgico s’integra al Grup Mutua Propietarios

Montepío Metalúrgico, com a integrant del Grup MDC, quedarà integrat al Grup Mutua Propietarios, entitat líder especialista en la protecció integral del propietari i els seus immobles.

Per facilitar les tasques més habituals dels Col·laboradors, entri en aquest enllaç BANNER COL·LABORADORS

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Fusió del grup MDC al Grup Mutua Propietarios

Les companyies asseguradores del Grup MDC i Grup Mutua Propietarios es fusionen.

Amb la integració dels productes asseguradors de MDC als Grup Mutua Propietarios els mutualistes de MDC mantindran les mateixes condicions i cobertures concertades.

Per mitjà del Grup Mutua Propietarios continuarem oferint un servei eficaç i innovador, amb una reconeguda reputació en l’atenció als seus clients.

Descobreix tot un univers de solucions del
Grup Mutua Propietarios aquí

Moltes gràcies

Et truquem GRATIS tan aviat com ens sigui possible.